AV_Vastestate_RDM_innovation_dock_01kopie
Case

Rechterhand havenbedrijf Rotterdam

Vastestate verzorgt sinds eind 2015 het dagelijks beheer van havenbedrijf Rotterdam, een commerciële vastgoedportefeuille met een grootte van circa 300.000m². Onze servicedesk en technisch managers zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag het eerste aanspreekpunt voor huurders en overige stakeholders.

Alle vastgoedobjecten uit de portefeuille liggen in de Rotterdamse haven en huisvesten internationale bedrijven, scholen, startups, scale-ups en horeca-gelegenheden. Dit vereist aanzienlijk veel inzet. Vastestate regelt alles op het gebied van commercieel verhuur en fungeert als rechterhand van het havenbedrijf.

Innovation Dock Rotterdam

Innovation Dock Rotterdam

Innovation Dock Rotterdam

Innovation Dock Rotterdam

Om dit object op een geordende en gestructureerde wijze efficiënt te beheren werkt Vastestate aan de hand van een jaarplan. Het jaarplan voorziet in het onderhoud voor het komende jaar en in het plan zijn onder andere overzichtelijke technische begrotingen, onderhoudscycli, contactmomenten en huurdergesprekken verwerkt. 

Door de jaren heen zijn de benodigde processen voor deze gestructureerde werkwijze ingeslepen en een handelsmerk geworden van Vastestate. Dit tot de volledige tevredenheid van de opdrachtgever. De beheerovereenkomst loopt nog tot minimaal december 2020.