Service management

Maximale service geeft kleur aan het hele vastgoedproces

Een belangrijke drijfveer van alle teamleden is het onafgebroken streven naar customer excellence, oftewel: het nastreven van maximale klanttevredenheid. Goede bereikbaarheid voor huurders en klanten staat daarbij onbetwist op nummer één. Een van onze andere drijfveren is het leveren van aanvullende services als oplossing voor zowel klant als huurder. Dat is ons service management principe.

De bouwstenen van ons service management principe.

Het Vaste Taken concept

Essentieel in een gestroomlijnd service proces is de inzet van onze servicemanagers, beter bekend als gastheer, huismeester, conciërge en klusjesman. Zij zijn onze ogen en oren op locatie, waardoor nauw contact kan worden onderhouden met huurders en stakeholders.

Naar website Vaste Taken

Assetservicemanagement

Het Vaste Taken concept

Vaste Makelaardij & Hospitality

Onze dienstverlening vraagt om een professioneel team van makelaars die verder denken dan enkel een verhuur – of verkoopcontract afsluiten. Ons eigen Vaste Makelaardij & Hospitality team is verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het uitponden voor onze opdrachtgevers en tevens de hospitality kracht op multi-tenant locaties. Van enkelvoudige woning tot grootschalig projectverhuur, -verkoop, grootschalige logistieke plek of winkel op perifere locatie staat ons team klaar voor advies en oplossingen. Gedreven door kennis, ervaring en passie voor vastgoed en ondersteund door alle benodigde tools (zoals de mogelijkheid tot adverteren op Funda en Pararius) voor de realisatie van succesvolle transacties.

Assetservicemanagement

Vaste Makelaardij & Hospitality

Het Vastestate Zorgbeheerconcept

Betaalbaar vastgoedbeheer waarbij kwetsbare doelgroepen centraal staan. Wonen met oog voor levensplezier en gezondheid wordt een tastbare werkelijkheid.

Assetservicemanagement

Het Vastestate Zorgbeheerconcept

Onze assetservice dienstverlening

Onze assetservice dienstverlening is een toegevoegde waarde op de reguliere vastgoedmanagement dienstverlening. Of het nu gaat om het uitvoeren van due dilligence bij aankoop, het opstellen van rendementsberekeningen, het creëren van dashboards of het bewaken van de business case gedurende de exploitatieperiode, Vastestate is de dienstverlener die ook het assetmanagement bij de klant zelf kan ondersteunen.

Assetservicemanagement

Onze assetservice dienstverlening