Maak kennis met Vastestate

Werken bij

Onze mensen maken het verschil bij Vastestate. Collega’s krijgen de aandacht die ze verdienen en nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Dat doen we met onze eigen Vastestate Academie en onze Vaste Coaching ontwikkeltrajecten. We zijn een familiebedrijf en die sfeer en cultuur, met als basis vertrouwen en respect voor al onze 75 collega’s, koesteren we.

Kom jij bij ons werken?

Bekijk onze vacatures

Vastestate is een groeiende vastgoedmanagementorganisatie met een duidelijke focus op vastgoed met een toegevoegde waarde voor de maatschappij. Er wordt niet gekozen voor de weg van de minste weerstand en we dragen onze steen bij aan de leefbaarheid van een gebied. We bieden verschillende uitdagende en afwisselende functies binnen een hecht team, met de focus op jouw ontwikkeling. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Iedereen zijn kracht, ambities en doelen

Bij ons krijg je volop mogelijkheden om zelf sturing te geven aan je loopbaan. Sterker nog: we doen er ook alles aan om je daarin te ondersteunen.

Jonge talenten groeien dikwijls door binnen onze organisatie. Evengoed bieden we ervaring een plaats: senior medewerkers die met hun kennis een passende rol verder invulling geven. Als je na een paar jaar meer eruit wilt halen door bijvoorbeeld een veranderde ambitie, kan dat ook. Niet alleen als je wilt doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden, maar ook als je iets anders wilt doen op een vergelijkbaar niveau. Ons uitgangspunt is: als jij groeit en bloeit, doen wij dat ook!

Of het nu gaat om gender, leeftijd, ervaring, nationaliteit of karakter: verschillen maken onze organisatie kleurrijker, veel mooier en zeker succesvoller. We tellen diverse nationaliteiten en vormen een levendige mix van jong talent en jarenlange ervaring.

Onze cijfers:

0

Aantal mannen

0

Aantal vrouwen

0

Ziekteverzuim

0

Vaste aanstelling

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke baan in een leuk team op één van onze locaties. Wanneer er een match is, streven we altijd naar een langdurige samenwerking. Een tijdelijk dienstverband zetten we bij goed functioneren om in een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden wij al onze collega's in de basis:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een pensioenregeling waarbij Vastestate jouw premie volledig betaalt (geen eigen bijdrage);
 • Laptop en iPhone;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid om werkzaamheden uit te voeren. We stimuleren dit onder andere door interne opleidingen, een zeer uitgebreide studieregeling en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een plek binnen een meer dan bevlogen team in een professionele werkomgeving;
 • Maandmeetings/borrels, uitjes, teambuildingsessies, buddy- en coaching programma.

Wie zijn wij?

Ons team van specialisten werkt met veel passie aan verschillende vastgoedmanagementvraagstukken van onze opdrachtgevers. Zowel (semi)publieke als private partijen hebben het beheer van hun vastgoed aan Vastestate toevertrouwd. Het vastgoed dat wij beheren is divers: van kantoren, scholen en zorgvastgoed tot onconventioneel vastgoed, zoals grote evenementlocaties, een voetbalstadion en verkeerstorens. Naast de verschillende beheerteams beschikt Vastestate over een eigen bedrijfsbureau en een consultancyteam. Het bedrijfsbureau ondersteunt de beheerteams bij de uitvoering van (complexe) technische projecten. Het consultancyteam voert, op zowel technisch als commercieel gebied, projecten en interim werkzaamheden uit bij onze opdrachtgevers.

De HR-strategie van Vastestate

Investeren in onze collega’s hebben wij hoog in het vaandel staan. Met jouw groei, groeien wij als organisatie mee. We stimuleren dan ook jouw enthousiasme om opleidingen te volgen die passen bij ons werkgebied.

Onze HR-strategie is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Wij geloven dat de bedrijfscultuur in grote mate bijdraagt aan het succes. Als moderne organisatie die werkt aan diverse vormen van leren, passen we ons op de huidige tijd aan. Zo kijken we nu onder andere naar Gamification: een educatieve benadering die het leren motiveert door het gebruik van videogame-ontwerp en game-elementen in leeromgevingen.

Het doel is om het plezier en de betrokkenheid van collega’s te maximaliseren door hun interesse te wekken en ze te inspireren om door te gaan met leren (met veel aandacht voor persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit).

Bij Vastestate werken we vanuit de 7 bouwstenen voor een customer excellence beleving:

 • Verbinding maken met de klant. Betrekken van de klant in wat er gebeurt;
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid. Vrijheid bestaat niet zonder verantwoordelijkheid. Vrijheid zonder verantwoordelijkheid leidt tot chaos, verantwoordelijkheid zonder vrijheid tot frustratie;
 • Blije medewerkers, blije klanten. Medewerkers maken of breken de ervaring van de klant en zijn daarmee de belangrijkste asset in een klantgerichte (service)organisatie;
 • Hire for attitude, train for skill. Vastestate selecteert op de mate waarin iemand verbinding kan maken met anderen en verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Trainen doen we zelf;
 • Dienend leiderschap. Medewerkers hebben zelf een belangrijke rol, minder managen, meer leiden. Ondersteunen, inspireren, coachen en medewerkers uitdagen vanuit hun eigen belang;
 • Continu verbeteren. Elke servicemedewerker spreekt tientallen klanten per dag. Elke dag weer. Dat betekent dat vandaag een kans is om beter te zijn dan gisteren, of kijken naar morgen;
 • Vergroten van saamhorigheid als team en inzicht in talenten en ambities.

Door doelen te stellen tijdens de ontwikkel- en coaching gesprekken en regelmatig (toekomstgerichte) feedback te vragen, werk je aan (persoonlijke) ontwikkeling en een goede performance en dus customer excellence. We sturen actief op deze bouwstenen en dragen ze uit bij alles wat we doen.

Ons hoofdkantoor in Rotterdam is duurzaam, groen en gezellig

Zodra je ons duurzame kantoor binnenstapt, ervaar je een groen gevoel: planten aan de wanden, in, op en aan meubels en een scrumruimte waar we werken aan concepten voor onze klanten. Ons kantoor is uitgerust met een dak vol zonnepanelen, ledverlichting en warmteterugwintechniek.