Over ons

Slimmer denken, beter doen: een kwestie van expertise

Vastestate biedt totaaloplossingen op het gebied van vastgoedmanagement. De combinatie van jarenlange kennis van vastgoedbeheer en kundig advies maakt ons een betrouwbare, toekomstgerichte en slagvaardige partner.

Vastestate combineert jarenlange professionele kennis van vastgoedbeheer met kundig advies om slagvaardige en leefbare totaaloplossingen te bieden. Kwalitatief hoogwaardig vastgoedmanagement werkt pas effectief wanneer de basis een krachtig, toekomstgericht advies is vanuit een helikopterview. Door grondige dossierkennis en een pragmatische werkwijze streven we ernaar om van 1+1 tot 3 te komen. We creëren oplossingen door altijd naar de vraag achter de vraag te luisteren. Zo worden consultancy en vastgoedmanagement rendabel voor alle betrokkenen en floreert de kwaliteit van wonen, werken en leven. Door de koppeling van kennis en ervaring en het blijven investeren in opleidingen van het team, is Vastestate de meest kundige partner op het gebied van vastgoedmanagement.

Het uitgangspunt is dan ook altijd: ‘slimmer denken, beter doen’.

Het beheer van vastgoed voor derden
Onze werkwijze is gebaseerd op vooruitdenken. Vastestate voert het beheer van vastgoed uit voor derden en geeft advies aan organisaties die hun eigen vastgoedbeheer en -management (verder) willen professionaliseren. Altijd met focus op het leveren van integere, leefbare kwaliteit en een positieve impact op alle betrokkenen. Dat we zorgvuldig en slagvaardig werken vanuit verschillende disciplines, spreekt voor ons voor zich. Met vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Heerenveen zitten we altijd dicht bij het vastgoed dat wij beheren.

 

Cijfers

0

Jaren actief

0

Objecten in beheer

0

m2 in beheer

0

Klanten/opdrachtgevers

0

Collega's

0

Euro in beheer

0

Contracten onder controle

0

Vestigingen