vacature

Medewerker financiële administratie

Dit is Vastestate

Door een duidelijke focus op het in-company ontzorgen van onze klanten voeren wij ons vastgoedmanagement werk projectmatig uit namens onze klanten. Dit kan zijn d.m.v. een afgebakend project om orde op zaken te stellen of meer permanent als gekozen ‘rechterhand’ in de operationele en/of tactische dienstverlening. Zo zijn wij altijd bereikbaar door onze 24/7 customer excellence servicedesk in geval van calamiteiten en hebben wij een uitgebreid internet portaal voor al onze klanten. Je komt te werken in Rotterdam op het kantoor op de Noord oever (Haringvliet, oude haven).

Wat is de meerwaarde van het Vastestate in-company principe?

Onze in-company werkwijze refereert naar een maatwerkoplossing voor de klant en haar medewerkers. Onze in-company werkwijze is écht maatwerk voor de klant. Want elke klant heeft zijn eigen karakter en daarbij horende gewenste werkwijze. Door de maatwerkoplossing is er meer privacy en vertrouwelijkheid om interne bedrijfszaken te benoemen en te bespreken. Hierdoor bouwen wij een persoonlijke vertrouwensband en meerwaarde voor beide organisaties op. Door intensief samen te werken met onze klant wordt teambuilding, integratie, gedragen kennisniveau en motivatie gefaciliteerd.

Onze missie

We werken aan een wereld waar maatschappelijk én financieel rendement hand-in-hand kunnen gaan. Onconventionele consultants die de maatschappelijke opdrachten behandelen alsof het ons eigen vermogen en project is.

Strategie

Vastestate kiest nooit de weg van de minste weerstand en is zich bewust van de sociaal maatschappelijke context waarin ze opereert. We zijn het verlengstuk van de opdrachtgever. We werken beter dan een interne afdeling doordat het ons focusgebied is en ons er in hebben gespecialiseerd. We werken met grote betrokkenheid door toepassen van onze Klant Service Teams. Eigen mensen specifiek voor onze klant. Door in de huid van de opdrachtgever te kruipen en als consultant vooruit te denken, ontstaat een hechte vertrouwensband en dus kundigheid en kwaliteit. We kunnen hierdoor snel schakelen en zijn altijd inzetbaar en erg flexibel.

Dit is onze medewerker financiële administratie

Een medewerker financiële administratie binnen Vastestate is verantwoordelijk voor de financiële administratie van een vastgoedportefeuilles die Vastestate namens een opdrachtgever beheert.

In deze uitdagende en veel afwisselende functie ben je onderdeel van een Klant Service Team (KST) die het beheer voert van vastgoedportefeuilles van specifieke klanten. Het KST bestaat, naast jou, uit een vastgoedmanager, technisch manager, twee medewerkers vastgoedmanagement, een medewerker technisch beheer en een ‘single point of contact’ op onze servicedesk.

Als medewerker financiële administratie voer je de beheeradministratie uit van de vastgoedportefeuilles van het betreffende KST. Jij bent als spin in het web van jouw team verantwoordelijk voor een correcte financiële administratie op KST-niveau. Je bent gezamenlijk met het team verantwoordelijk voor het realiseren van de aan het KST toebedeelde (project)doelstellingen. Als medewerker financiële administratie heb je regelmatig contacten met de opdrachtgever en derden. Deze communicatie dient met de nodige tact, conflictbeheersing en overtuigingskracht te verlopen. Onderhoudt frequent contact met je team ten behoeve van de projectdoelstellingen. Als medewerker financiële administratie heb jij de middelen in huis om financiële projecten naar tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren. Door de juiste opvolging te geven aan mensen en middelen lukt dit je binnen het gestelde budget en tijdsbestek.

Een greep uit de werkzaamheden waar je als medewerker financiële administratie mee bezig bent

Verantwoordelijk voor een correcte en complete financiële administratie van verschillende assets (kantoren, winkels, woningen etc.). Verantwoordelijk voor boekingen, controle en betalen van inkoopfacturen, maakt maand- en jaarafsluitingen (crediteuren-, debiteuren-, bank-, salaris-, grootboek-, huur-, administratie, e.d) en correcte afhandeling hiervan, opstellen balansspecificaties en dossiers, kennis met betrekking tot opzet, inrichting en controleren van het grootboek, verzorgen van diverse huurafrekeningen, verzorgen van periodieke aangiftes, functioneel afstemmen van de werkzaamheden met je KST, proactief bijdragen aan het verbeteren van de financiële processen, zorgdragen voor de servicekostenadministratie van de portefeuilles, bewaakt de interne procedure van incasso, creditmanagement en de facturatie.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal een opleiding op MBO 4 niveau afgerond en tenminste drie jaar aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van financiële administratie. Je bent een sterke persoonlijkheid welke gewend is om procesmatig te werken en weet dit vóóral goed te communiceren. Verder ben je proactief, werk je nauwkeurig en sterk in plannen, organiseren en adviseren. Je signaleert kansen, weet ernaar te handelen en zoekt steeds naar mogelijkheden om de bedrijfsvoering te verbeteren. Tenslotte ben je communicatief vaardig en weet je naar de collega’s een duidelijke boodschap te formuleren.

Basiscompetenties en kennis

  • Je beschikt over goede mondelinge (ABN) en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een pré is goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal.
  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht, stressbestendig en accuraat;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en improvisatievermogen;
  • Je bent flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), een teamplayer, initiatiefrijk en kunt goed multitasken;
  • Je kan goed overweg met MS Office;
  • Ervaring met Exact of soortgelijke software;
  • Ervaring met projectadministratie en -verantwoording;
  • Een pré is ervaring of kennis van het systeem Informant en Yardi.

Procedure en vervolg

Wij zijn op zoek naar een m/v die al ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Vastestate biedt een dienstverband van minimaal 32 uur en heeft marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Je zult hoofdzakelijk werkzaam zijn op ons kantoor Haringvliet 100 te Rotterdam.

Is dit jouw nieuwe baan? Stuur dan voor 18 februari 2021 je motivatie en CV naar Ellen Vink via ellen@vastestate.nl.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Ellen Vink via 06 - 11 48 45 38.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.