vacature

Vacature Medewerker Compliance, Facilitair en Inkoop (CF&I)

Krijg je energie van een uitdagende en afwisselende functie waarbij je veel contact hebt met huurders, leveranciers en collega’s? Kun jij goed overzicht bewaren en ga je gestructureerd te werk? Ben je hiernaast enthousiast om veel te leren over vastgoedmanagement in een constant lerende omgeving? Dan maken we graag kennis met jou! In deze vacature vertellen wij je graag meer over de afwisselende functie van Medewerker Facilitair & Inkoop bij Vastestate.

Functieomschrijving

Als Medewerker Compliance, Facilitair en Inkoop (CF&I). ben jij hét eerste aanspreekpunt voor huurders en leveranciers bij klachten, wensen en/of storingen. Samen met je collega’s van het team Compliance, Facilitair en Inkoop zorg je ervoor dat alle meldingen op een juiste manier worden vastgelegd en opgevolgd. Jullie zijn het kloppende hart van de organisatie: de functie behelst alle activiteiten rondom het organiseren van leveringen en diensten voor de vastgoedobjecten die Vastestate namens haar opdrachtgevers in beheer heeft. Je staat niet alleen in nauw contact met de Coördinator Facilitair & Inkoop en de Coördinator van ons eigen Ingenieursbureau, maar ook met de Technisch Managers en Vastgoedmanagers van de verschillende klant service teams (KST). Welke taken onder andere tot jouw werkzaamheden behoren? We zetten ze graag op een rij:

 • Je verzorgt telefonische, schriftelijke en digitale communicatie met huurders, opdrachtgevers, leveranciers en andere betrokkenen;
 • Je beantwoordt binnenkomende meldingen van huurders, handelt deze af en legt bijbehorende correspondentie vast in het vastgoedbeheersysteem;
 • Je verstrekt opdrachten bij leveranciers op basis van binnengekomen meldingen;
 • Je houdt je bezig met het aanvragen en beoordelen van offertes en opdrachten;
 • Je stelt sleutelplannen op en voert het sleutelbeheer;
 • Je beoordeelt, bewaakt en accordeert werkbonnen van leveranciers en houdt een werkbonnenadministratie bij;
 • Je houdt toezicht op de uitvoering op de werkzaamheden door leveranciers om tijdige afhandeling van een melding te borgen.

Wat verwachten wij van jou?

Aangezien de functie een brede rol is, geloven wij dat wij jou alles kunnen leren om succesvol te worden binnen onze organisatie. Omdat het geen reguliere “klantenservice” functie betreft, zijn er een aantal eisen waar je aan moet voldoen. Zo beschik je minimaal over een MBO niveau 4 diploma en enige werkervaring óf heb je kortgeleden je HBO diploma behaald.

Verder is het essentieel voor het uitvoeren van de functie dat je communicatief vaardig bent. Dit houdt in dat je de Nederlandse taal (ABN) mondeling en schriftelijk beheerst, telefonische vaardigheden hebt en goed kunt luisteren. Daarnaast weet je van aanpakken, ben je servicegericht en een echte teamspeler. Ook werk je accuraat en beschik je over de nodige tact, conflictbeheersing en overtuigingskracht.

Binnen Vastestate stimuleren en faciliteren we doorgroeimogelijkheden, omdat we persoonlijke ontwikkeling en uitdaging belangrijk vinden. Vanuit deze functie kun je uiteindelijk doorgroeien naar een functie met een technisch of commercieel profiel, zoals Medewerker Technisch Beheer of Medewerker Vastgoedmanagement.

Wat bieden wij jou?

 • Dienstverband van 32-40 uur;
 • 26 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (40 uur);
 • Goed salaris dat mede afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling waarbij Vastestate jouw premie betaalt;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Laptop;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid om werkzaamheden uit te voeren. Sterker nog: dit wordt aangemoedigd;
 • Uitdagende en afwisselende baan bij een snelgroeiende vastgoedmanagement organisatie waarbij alle medewerkers in het bedrijf gelijk zijn en waar de nadruk ligt op samenwerken;
 • Een plek binnen een meer dan bevlogen team in een professionele werkomgeving;
 • Een fijne werkplek op ons gave kantoor in Rotterdam;
 • Maandmeetings/borrels, uitjes, teambuildingsessies, buddy- en coachingsprogramma.

Over Vastestate

Ons team van meer dan 70 specialisten werkt met veel passie aan verschillende managementvraagstukken van onze opdrachtgevers. Zowel (semi)publieke als private partijen hebben het beheer van hun vastgoed aan Vastestate toevertrouwd. Het vastgoed dat wij beheren is divers: van kantoren, scholen en zorgvastgoed tot onconventioneel vastgoed, zoals grote evenementenlocaties, voetbalstadions en verkeerstorens. Het team Compliance, Facilitair & Inkoop dient hierbij als het kloppende hart van onze organisatie. Het is de plek waar het eerste contact met opdrachtgevers, leveranciers en huurders plaatsvindt.

Naast de verschillende beheerteams beschikt Vastestate over een eigen ingenieursbureau en een consultancyteam. Het ingenieursbureau ondersteunt de beheerteams bij de uitvoering van (complexe) technische projecten. Het consultancyteam voert, op zowel technisch als commercieel gebied, projecten en interim werkzaamheden uit bij onze opdrachtgevers.

Kom je op gesprek?

Herken jij je in dit profiel of zou je graag een toelichting willen? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan door jouw cv en motivatiebrief te versturen naar Robin de Bruin via robin@vastestate.nl. Robin beantwoordt ook graag je vragen over de inhoud van de functie. Daarvoor kun je ook telefonisch contact opnemen via 06–15 33 50 51. Hopelijk ontvangen we je snel voor een kennismaking!