Heerenveen_aangepast
blog 3 december 2020

Nieuwe locatie voor Vastestate

Vastestate heeft een nieuwe locatie geopend in Heerenveen. Het nieuwe kantoorgebouw is per heden in gebruik genomen.

Met deze nieuwe locatie heeft het Klant Service Team (KST) Noord zijn eigen plek gekregen in Heerenveen. Voor al onze opdrachtgevers stellen we een KST samen met de benodigde disciplines en een vastgoedmanager die aanspreekpunt en verantwoordelijke is. Dit team bepaalt vooraf de te volgen strategie in een jaarplan per discipline. We onderscheiden de disciplines Commercieel, Techniek, Servicedesk, Financieel, Engineering desk en Kwaliteit & Control. Met het customer excellence principe in het achterhoofd is ieder KST klaar voor de toekomst.

Met de nieuwe locatie in Heerenveen is het KST Noord op een steenworp afstand van het te beheren vastgoed. Onze twee nieuwe medewerkers, die te samen met huidige collega’s het KST vormen kunt u onderweg tegenkomen in de bestickerde Vastestate Mini. In het noorden van het land beheren wij 65 woon- /zorgcomplexen, ter grootte van ca. 1.750 (zorg)woningen, het Hitachi Capital Mobility Stadion, acht multifunctionele accommodaties en 25.000 m2 bedrijfs- / kantoor en winkelruimte..

Het statige pand aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen werd in het verleden gebruikt als Technische School. Het pand beschikt over een monumentale status en is gebouwd in 1908. De oude klaslokalen zijn verbouwd tot kantoorruimten, waarin de kenmerkende hoge plafonds en grote ramen behouden zijn gebleven. Boven de kantoorruimtes zijn appartementen gelegen.

Wij zijn dagelijks aanwezig op de Burgemeester Falkenaweg 54 te Heerenveen.

Benieuwd naar onze diensten en dienstverlening? Deze vindt u hier [locaties]