AV_Vastestate_Laan_v_Meerdervoort_01kopie
Case

Verhuur woningen Meerdervoort Group

Vastestate verzorgt voor gemiddeld tien woningen per maand de (weder)verhuur voor opdrachtgevers door heel Nederland. Daarbij regelt Vastestate alles zelf:  van opname, adverteren, bezichtigen en het selecteren van huurders tot aan de huurovereenkomst en het proces verbaal. 

Zo ook voor de Meerdervoort Group. Voor deze opdrachtgever ontving Vastestate recentelijk de huuropzegging van een mooie vierkamerwoning. In overleg met de opdrachtgever werd vervolgens de nieuwe huurprijs bepaald, waarna Vastestate aan de slag ging om geïnteresseerden bekend te maken met het aanbod via de diverse online platforms. Bezichtigingen werden vlot met de vertrekkende huurders afgestemd, zodat nieuwe huurders aansluitend de woning konden betrekken, zonder leegstand. Het verhuurproces werd te allen tijde begeleid door de propertymanager en technisch manager, waarbij direct de technische staat van de objecten werden geïnspecteerd.

Laan van Meerdervoort, Den Haag

Laan van Meerdervoort, Den Haag

Naast de verhuurwerkzaamheden komen ook de kernactiviteiten beheer en consultancy optimaal tot hun recht bij de Meerdervoort Group. Vastestate faciliteert 24/7 toegankelijke en volledig complete vastgoeddossiers, verwerkt alle storingen en meldingen volgens het customer-excellence principe, verzorgt de financiële administratie inclusief de jaarrekening (zowel huurder- als verhuurderadministratie), en is voor alle stakeholders waaronder participanten en investeerders het eerste aanspreekpunt bij vragen. Dat is een mooi voorbeeld van incompany vastgoedmanagement waar de klant en Vastestate als serviceleverancier samen optrekken.