AV_Vastestate_het_Gasthuis_01kopie
Case

Communicatie op maat in Millingen

In Millingen voert een van onze opdrachtgevers een volledige renovatie uit aan zorgcomplex St. Jan de Deo. Hierbij verzorgen wij de verhuur van de nieuwe zorgwoningen, waarbij we rekening houden met de specifieke doelgroep.

De nieuwe huurders van de complexen zijn voornamelijk senioren van boven de 80 jaar. Gegadigden worden bij ons aangeleverd vanuit het zorgcentrum. Voor ons ligt de uitdaging vooral bij het benaderen van de oudere doelgroep. Vastestate stelt huurovereenkomsten graag op een persoonlijke manier op. Niet online, maar telefonisch of op locatie. We stemmen onze werkwijze af op de doelgroep. In dit geval komt dit neer op het nemen van meer tijd voor de gesprekken, het duidelijk uitleggen van alle zaken en het gepast aanspreken van de doelgroep.

Zorgcomplex St. Jan de Deo

Zorgcomplex St. Jan de Deo

Zorgcomplex St. Jan de Deo

Zorgcomplex St. Jan de Deo

Er zit een duidelijk verschil tussen regulier woningverhuur en het verhuur van zorgcomplexen. Bij zorgwoningen is de doelgroep vaak kritischer. Dat is begrijpelijk omdat de huurder zich volledig thuis moet kunnen voelen in zijn of haar nieuwe zorgwoning. Daarnaast spelen de kinderen en bewindvoerders een betrokken rol. Ook hierop passen wij onze communicatie aan. Heldere communicatie en snelle interactie met de huurders en het Gasthuis zorgen voor een meerwaarde bij en een overzichtelijk verhuurproces voor de nieuwe bewoners.