AV_Vastestate_Hugo_de_Vriesstraat_01kopie
Case

Doelgericht huurders aanspreken in Vlaardingen

In Vlaardingen heeft Vivesta nieuwbouwappartementen aangekocht die door Vastestate verhuurd worden. Vastestate draagt, in samenwerking met de marktpartijen en eigenaar, zorg voor de marketing en branding van het nieuwbouwcomplex. 

Om de marketing op te tuigen werkt Vastestate samen met een vaste marketingpartij. De richting en toonzetting van de marketing zijn grotendeels al bepaald door de omstandigheden. De appartementen worden gebouwd om aan de marktvraag te voldoen. Dankzij goed ingestoken marketing kan de juiste doelgroep worden bereikt. 

Appartementencomplex Vivesta in Vlaardingen

Appartementencomplex Vivesta in Vlaardingen

Dankzij diverse kanalen, zoals social media en landelijke verhuurplatforms, wordt aandacht gegenereerd voor de woningen. Er worden informatiemiddagen georganiseerd en Vastestate plant individuele gesprekken in die plaatsvinden in de modelwoningen. Op basis van de gesprekken wordt een eerste selectie gemaakt van potentiĆ«le huurders. Vastestate werkt regelmatig samen met Vivesta, beide partijen zijn dan ook goed op elkaar afgestemd. Het verhuurproces loopt hierdoor efficiĆ«nt en soepel.