vastestate-header
blog 2 juli 2019

Bernald Doorn benoemd tot commercieel manager

Vastestate heeft Bernald Doorn benoemd tot commercieel manager. Doorn wordt verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten, projectmatige verhuur en de consultancy-activiteiten van de organisatie. Hij zal zich vooral richten op de verdere ontwikkeling van de services die Vastestate aanbiedt op het gebied van vastgoedfondsen, eigenaren en overheden. Doorn zal tevens plaatsnemen in de directie van Vastestate naast algemeen directeur Erwin Hebels en manager vastgoedbeheer Maarten de Bruijn.

Bernald Doorn, die overstapt van Cushman & Wakefield, ziet veel mogelijkheden bij zijn nieuwe werkgever: ‘Vastestate is de efficiënte vastgoedbeheerder die waardevolle incompany samenwerkingen aangaat, die naast zijn klanten staat en die meerwaarde biedt voor de vastgoedomgeving, met een gezonde ambitie om verder te groeien. De visie is helder: Het creëren van optimaal beheer en rendement van vastgoed, door een betrouwbare en waardige partner zijn voor je klanten mét aandacht voor de maatschappij waarbinnen dit alles zich afspeelt.

‘Vastestate werkt vanuit drie kernactiviteiten: beheer, verhuur en consultancy. Met name die laatste maakt dat Vastestate onderscheidend kan zijn in deze branche’, vervolgt Doorn. ‘De elementen die de vastgoedmarkt bepalen zijn steeds verschillend. Door onze (beheer)consultancy-achtergrond beschikken onze mensen juist over de specifieke kennis en kwaliteiten die zijn vereist, hetgeen bij andere partijen vaak ontbreekt. De variatie van het speelveld in combinatie met de mensen en het netwerk dat drijft op vertrouwen, dat maakt dit vak zo uitdagend en leuk. Je bent altijd bezig met opbouwen en creëren.

Vandaar mijn keuze voor Vastestate. Gezamenlijk kunnen wij deze ambities realiseren en zo de betrouwbare en waardige partner zijn voor onze klanten!’