blog 24 november 2022

De Klussenbus: ontzorging in het gehele onderhoudstraject

In januari lieten we jullie kennismaken met Vaste Taken B.V.: dé servicegerichte alles-in-een partner voor alle facilitaire vraagstukken. Niet alleen is Vaste Taken het afgelopen jaar enorm in omvang gegroeid, de diversiteit aan aangeboden werkzaamheden groeide minstens zo hard mee.

Door zijn ervaring als vastgoedmanager bij Vastestate kwam bij Wouter Wolf het idee op om een bedrijf op te richten met als focus om in iedere situatie service- en oplossingsgericht te werken met als doel om de klanttevredenheid en de staat van het vastgoed te verhogen. Dit resulteerde in Vaste Taken: een servicegerichte onderneming die het verschil maakt tussen degelijke en excellente klantbeleving voor de opdrachtgevers. Deze relatief jonge onderneming is modern in mogelijkheden, maar er niet vies van om ouderwets hard te rennen voor haar klanten.

Werkwijze Vaste Taken

De Service Managers zijn onze oren en ogen op locatie en vervullen vier rollen: alwetende huismeester, oplettende schoolmeester, alles kunnende klusjesman en de perfecte gastheer. Naast de reguliere werkzaamheden die zij uitvoeren, zijn er sinds medio augustus twee fulltime medewerkers ingedeeld op de Klussenbus. De Vaste Taken Klussenbus is een allround klussendienst met een schat aan ervaring op het gebied van onderhoud en vernieuwing. Deze is inzetbaar bij allerlei technische uitdagingen: van uitvoering van groenonderhoud tot bestrating van parkeerterreinen, het casco maken van nieuwe ruimtes of het plaatsen van geheel nieuwe plafonds inclusief verlichting.

De Klussenbus als verlengstuk van de Service Manager

Waar de servicemanager zich voornamelijk focust op de kleine technische zaken met een snelle oplossing, ligt de focus van het team van de Klussenbus op de grotere projecten met langere doorlooptijd en vaak specialistisch gereedschap. Door zowel het kleine technische onderhoud als de grotere projectmatige klussen uit handen te nemen, streven wij ernaar de klant te ontzorgen in het gehele onderhoudstraject.

Doordat het de focus is om in iedere situatie service- en oplossingsgericht te werken, is de Klussenbus ook flexibel inzetbaar zonder contract met Vaste Taken. Er wordt altijd tot het uiterste gegaan om de opdrachtgevers te ontzorgen. Het huidige werkgebied is de gehele randstad, maar het is de doelstelling om dit de komende kwartalen uit te breiden naar de provincies Flevoland, Friesland en Groningen.

Meer weten over de diensten van Vaste Taken of direct een klus waarbij we uit de brand kunnen helpen? Neem dan contact op met Wouter Wolf via 0615478223 of mail@vastetaken.nl

Onderstaande foto's geven een impressie weer van de diversiteit aan werkzaamheden die het team van de Klussenbus kan uitvoeren. De foto's tonen een voor en na beeld. 

vastetakenklussenbus