blogvastetaken2
blog 4 januari 2022

Vaste Taken - dé kant-en-klare oplossing voor alle facilitaire vraagstukken

Twee ondernemers met ervaring en expertise op vastgoedgebied, combineer dat met de wil om de best mogelijke service te bieden en Vaste Taken werd geboren! Met dit artikel willen wij graag dé facilitaire, alles-in 1, servicegerichte onderneming Vaste Taken B.V. aan je voorstellen.

Hoelang ben jij als vastgoedeigenaar of beheerder tegenwoordig wel niet bezig om alle facilitaire rompslomp rond jouw vastgoed in goede banen te leiden? En hoeveel partijen stuur je aan om een weliswaar ‘simpele’ klus te klaren? Ja, waarschijnlijk véél te lang en een hoop partijen. Wouter Wolf, medeoprichter van Vaste Taken en Manager Hospitality bij Vastestate, dacht bij zichzelf dat dit wel een stuk eenvoudiger en sneller kon. Met zijn ervaring als vastgoedmanager bij Vastestate, kwam bij hem het idee op, om een bedrijf op te richten dat gefocust is om in elke situatie servicegericht en oplossingsgericht te werken met als doel om de klanttevredenheid en de staat van het vastgoed te verhogen.

“Met onze opgedane ervaring en expertise in het facilitaire werkgebied maken wij het verschil tussen degelijke en excellente klantbeleving voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij door onze hands-on, maar tevens methodische werkwijze. We zijn gedreven en klantgericht, om in elke situatie tot een oplossing te komen gaan wij tot het maximale. Vaste Taken bel je als er een probleem opgelost moet worden”, zo geeft Wouter aan.

Om je heen kijken, nieuwe dingen zien en leren. Dat vinden ze gaaf bij Vaste Taken! Ideeën en inzichten die leiden tot nieuwe, interessante projecten bij (bestaande) klanten vormen zich direct on-the-spot, want de Servicemanagers van Vaste Taken zijn op locatie aanwezig. Hierdoor horen en zien zij wat jouw huurders beleven, waar ze dus op in kunnen springen en waar er vraag naar is. Deze Servicemanagers vervullen eigenlijk vier rollen; als alwetende huismeester, als schoolmeester, als alleskunner -  (dé klusjesman) en tevens als gastheer. Zij weten wat er reilt en zeilt op locatie, kennen de huurders en ziet toe op naleving van de afgesproken regels.

Vaste Taken biedt een alles-in 1 service aan, zo komen klachten binnen bij de 24/7 Servicedesk, worden uitgevoerd door de Servicemanagers en in goede banen geleid door de Medewerker Binnendienst. Zij zorgt dat alles op rolletjes loopt en dat de juiste man op locatie verschijnt. Verder zorgt zij daarnaast voor alle bijkomende middelen die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Wouter; “Moet er een complexer technisch probleem opgelost worden, dan beschikken wij ook over een ‘klussenbus’, deze kan ingezet worden bij bijvoorbeeld het casco maken van een ruimte, het uitvoeren van schilderklussen of het projectmatig vervangen van lampen of bijvoorbeeld plafondplaten. Een echte aanwinst vinden wij!”.

Deze facilitaire alleskunner is dus modern in de mogelijkheden, maar houdt er tevens ook van om ouderwets hard te rennen voor haar klanten. Vaste Taken is nog geen jaar in de lucht, maar heeft al veel projecten uitgevoerd, zowel het dagelijks beheer van cliënten als het coördineren en uitvoeren van grotere projecten. Vanaf dit jaar groeit het aantal Servicemanagers al naar 15. De reikwijdte loopt momenteel van Rotterdam, naar Groningen, Eindhoven en weer terug.

Vaste Taken is een dochteronderneming van Vastestate. Interesse of meer horen over dit bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Wouter Wolf (06 – 15478223, wouter@vastetaken.nl) of lees meer op de website.