Header
nieuws 16 augustus 2019

Nieuwe gezichten in winkelcentrum Hoog Ambacht

Het is hoog tijd om een update te geven over de ontwikkelingen in winkelcentrum Hoog Ambacht, gelegen in de Zuid-Hollandse gemeente Hendrik Ido Ambacht. Het winkelcentrum is weer een nieuwe hotspot rijker en een andere nieuwe ondernemer zal binnenkort ook haar deuren openen! Daarnaast wordt er druk gewerkt aan een gehele upgrade van het centrum.

Als beheerder van het winkelcentrum is Vastestate constant bezig met het creëren van een aantrekkelijk winkelgebied. Wij zijn bezig met het dagelijks beheer, maar ook met het zoeken van nieuwe ondernemers die zorgen voor net dat stukje toegevoegde waarde aan het centrum. Met de start van een dierenspeciaalzaak en de vestiging in 2020 van een Albert Heijn, is Vastestate druk bezig die voorgenomen doelstelling te bereiken.

De vaste bezoekers aan het winkelcentrum hebben de nieuwe aanwinst waarschijnlijk al gezien in de passage. Begin deze maand is namelijk Dierenspeciaalzaak José geopend. Hier kan men terecht voor allerlei middelen voor huisdieren. Samen met Van Vliet Bedrijfsmakelaars (Ridderkerk) heeft Vastestate de ruimte aan deze enthousiaste onderneemster verhuurd. Vastestate is erg blij met de nieuwe ontwikkelingen in het winkelcentrum om zo nog meer diversiteit te kunnen bieden aan het winkelende publiek.

Vanaf begin volgend jaar zal de huidige supermarkt tevens worden ingewisseld door een nieuwe Albert Heijn vestiging. Deze Albert Heijn is een franchise-supermarkt van de ondernemer Cees van der Poel. Van der Poel is zeker niet nieuw in deze branche, hij is eigenaar van een stuk meer Albert Heijn-vestigingen. Deze nieuwe ‘Appie’, zoals de supermarktketen in de volksmond wordt genoemd, zal de deuren openen in 2020.

Samen met de start van de nieuwe ondernemers is Vastestate bezig om de indeling van het centrum aan te pakken. Er is de afgelopen tijd goed gekeken naar de looprichtingen en naar de wens van ondernemers naar de diversiteit van de winkelpanden. Zo zal er samen met de verbouwing van de nieuwe supermarkt het een en ander gaan veranderen qua indeling. De passage zal worden uitgebreid en veranderd, zodat er een optimale looproute ontstaat langs alle ondernemers. Een uitgebreide klus die wordt begeleid door Vastestate in samenwerking met diverse partijen. Binnenkort meer over deze veranderingen!

Heeft u ook interesse om uw winkel te openen in dit winkelcentrum? Neem dan contact met ons op via verhuur@vastestate.nl 

Lees meer over Dierenspeciaalzaak José
Lees meer over de vestiging Albert Heijn (AD)
Lees meer over het winkelcentrum 

001Foto
004Foto
DierenspeciaalzaakJose
DierenspeciaalzaakJoseo