blog 18 mei 2022

Rob Meershoek: onze nieuwe algemeen directeur

Rob Meershoek versterkt Vastestate als algemeen directeur vastgoedmanagement

Per 1 juni 2022 wordt de bestaande directie van Vastestate uitgebreid door de komst van Rob Meershoek. Als algemeen directeur vastgoedmanagement gaat hij aan de slag met het uitbouwen van de bestaande dienstverlening. “We zijn enorm enthousiast dat we in Rob de analytische, strategische en vooral mensgerichte directeur vastgoedmanagement hebben gevonden die wij zochten om de directie mee uit te breiden”, aldus Erwin Hebels (oprichter en algemeen directeur Vastestate).

Na ruim vijftien jaar ervaring te hebben opgedaan op directie- en managementniveau bij onder meer Dolmans Calamiteiten Diensten, KPN en Facilicom, heeft Rob de ambitie om Vastestate de komende jaren als bedrijf beter op de kaart te zetten. “De uitdagingen waar het bedrijf voor staat in de huidige groeifase, geven mij energie om aan de slag te gaan. Het is mijn ambitie om ervoor te zorgen dat Vastestate nog stabieler wordt en meer cohesie gaat krijgen. De organisatie is ondertussen van dusdanige omvang dat de verdere ontwikkeling van medewerkers cruciaal wordt voor het verdere succes van de organisatie en daarmee de dienstverlening aan onze klanten. Door te acteren op het snijvlak van de interne cultuur en klantwaarden en ervoor te zorgen dat we één cultuur hebben met dezelfde normen en waarden, kunnen we met nog meer passie en plezier de klanten ondersteunen. Ik kijk ernaar uit om de verbindende factor te zijn in het herkennen en versterken van de krachten van het team en daardoor het verder ondersteunen van de klanten”, vertelt Rob over zijn nieuwe rol.

Erwin zal samen met Rob de tweekoppige directie gaan vormen. Hij kijkt er enorm naar uit om samen de volgende stap te zetten in het realiseren van de groeiambitie. Erwin: “We willen kwaliteit blijven leveren voor onze opdrachtgevers en een betrouwbare partner blijven. Hierdoor is behoefte ontstaan aan het consolideren en optimaliseren van onze dienstverlening en een stabiele, betrouwbare algemeen directeur vastgoedmanagement. Die hebben wij gevonden in Rob. Ik ben ervan overtuigd dat met zijn komst Vastestate wordt versterkt door een gedreven collega die vanuit zijn ervaring en kennis een belangrijke bijdrage gaat leveren in het realiseren van onze doelstelling. Zijn ideeën en verbindende karakter sluiten nauw aan op de ambitie van Vastestate.”

Binnenkort een keer kennismaken met Rob? Kom gerust langs voor een kop koffie bij ons op het Haringvliet. Rob is per 1 juni bereikbaar via rob.meershoek@vastestate.nl

LinkedinRob