hengelosestraat-1-1024x682
nieuws 28 februari 2020

Grote vastgoedportefeuille in Overijssel en Gelderland in beheer

Vastestate heeft een grote nieuwe portefeuille met hierin voornamelijk bedrijfsmatig onroerend goed in beheer gekregen. De panden liggen verspreid over de provincies Gelderland, Overijssel, Friesland en Drenthe - van Haaksbergen tot Emmen, en alles er tussenin.

In Nijverdal staat bijvoorbeeld een winkelcentrum met hierboven een aantal woningen gevestigd. Zowel de aanwezige supermarkt als de woningen zijn in beheer van Vastestate. Een leuke uitdaging hierin is om zowel de belangen die de supermarkt heeft om haar klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen (denk aan bijvoorbeeld logistieke vraagstukken), als die van de bewoners in acht te nemen.

De portefeuille bestaat verder voornamelijk uit grote kantoorunits. Zo staan er aan de Hengelosestraat in Enschede twee grote torens met verschillende kantoorruimtes met verhuurde units. De torens liggen tegenover de universiteit van Twente ten noorden van Enschede. Als vastgoedbeheerder zullen wij panden zoals deze, uiteraard toekomst-bestendig maken en houden. Zo kijken we bijvoorbeeld bij een huurderswisseling naar zowel de wensen van de huurders, als de regels die worden gesteld aan het energieprestatie niveau.

Naast de oververhitte woningmarkt, is er ook op de kantorenmarkt een concurrentiestrijd gaande. Tegenwoordig wordt er een strijd gevoerd om vierkante meters binnen de stad. We zien thans dat de kantoortransformatie naar woningen afneemt; kantoren die tot appartementen worden omgebouwd.

In deze nieuwe portefeuille staan nog een aantal mooie, ruime kantoorunits te huur. Zo bijvoorbeeld aan de Borgstee 11 te Assen. Dit kantoorpand ligt op een centrale plek ten noorden van Assen, pal naast de A28. Indien u nog op zoek naar een nette kantoorruimte, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wellicht hebben wij nog geschikte kantoorruimte voor u beschikbaar.

borgstee-assen-1024x682
hengelosestraat-1-1024x682
holinkstraat-1-1024x682
kuperserf-1-1024x682