Headerblog2
nieuws 22 oktober 2019

Flexkantoren Boris en Victor

Vanaf het jaar 2010 werd er veel geïnvesteerd in huisvesting en werkplekinnovatie. De logische vervolgstap op de implementatie van het Nieuwe Werken. Daardoor werd er gestart met het opnieuw organiseren van werkprocessen en werden andere manieren van (samen)werken in het leven geroepen. De zogenaamde flexkantoren werden geboren! Een alternatief voor kantoorgebruikers die vernieuwend willen werken, uitgegroeid zijn uit hun zolderkamer en de productiviteit willen verhogen. Sinds kort beheert Vastestate zo’n prachtig kantoorconcept.

Sinds oktober beheert Vastestate voor haar cliënt Meerdervoort de twee flexkantoren genaamd ‘Boris’ en ‘Victor’, gelegen naast het station van Zwijndrecht (Zuid-Holland). De twee panden zijn met haar blauwe uitstraling zeer herkenbaar in Zwijndrecht en omgeving. Boris is ca. 3.415m2 groot en ligt aan het Stationsplein 4. Boris, als multi-tenant kantoorpand, heeft zowel commerciële winkels als horeca in de plint gevestigd. Victor, gelegen aan de overkant van de straat (aan de Stationsweg), beschikt over 3.420 m2 kantoorruimtes. De gebouwen zijn samen de grootste flexwerkfaciliteit in het Drechtsteden-gebied. Naast de twee panden zijn er ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.

De vorige eigenaar, Tres Invest, heeft de panden 6 jaar geleden aangekocht en er een bruisende kantooromgeving van gemaakt. De panden zijn zeer goed onderhouden en volledig verhuurd met enthousiaste en ambitieuze bedrijven.

Vastestate zal het volledige beheer verzorgen van beide flexkantoren.

Ben jij als ondernemer ook op zoek naar een eigen kantoorruimte? Neem contact op met ons en wie weet beschik jij binnenkort over je eigen office.

Aanzicht
Boris-Hoekaanzicht
Boris-Zijaanzicht3
Boris-Zijaanzicht