Kerst2019
nieuws 25 december 2019

Fijne kerstdagen & een gelukkig nieuwjaar!

Beste relatie,

We danken je als team van Vastestate voor het vertrouwen. We kijken met elkaar terug op een mooi en enerverend 2019.

Dienstverlening dieper geworteld

Net zoals de planten in onze tuin baat hebben bij een goed wortelstelsel, zo staat of valt onze dienstverlening met de optimalisatie van processen. We zijn dit najaar opnieuw ISO 9001 gecertificeerd en belangrijker nog onze ISAE 3402 procesinrichting is geoptimaliseerd. Essentieel voor het zorgvuldig beheren van de inmiddels 6.000 objecten die we namens onze relaties mogen beheren.

Betrokkenheid en aandacht

Door een groentetuin moet je regelmatig even een rondje lopen. Hier wat water gieten, daar wat onkruid weghalen, elders een paar stengels wegsnoeien en natuurlijk: oogsten. Om die reden is het prettig als je dichtbij verblijft.

Vastestate vindt het belangrijk om zich als betrokken vastgoedbeheerder in de buurt te vestigen van de objecten die ze beheert. Daarom is het onze ambitie om de aantallen van 35 medewerkers en 4 kantoren nog wat verder te laten groeien. Op die manier kunnen we daadwerkelijk betrokken zijn en aandacht geven waar dat nodig is.

Voor 2020 zien we opnieuw een stijgende lijn in het aantal nieuwe klanten en portefeuilles. Groei is voor ons echter nooit een doel op zich. Liever blijven we trouw aan onze principes en waarborgen we onze dienstverlening met een stabiele organisatie en een hecht en betrokken team. We hopen op een prettige continuering van onze samenwerking in 2020!