nieuws 9 juni 2020

Digitaal feest bij Vastestate

Verjaardagen, jubileums, een leuke nieuwe klus - hoogtepunten moet je vieren: Zo denken wij erover bij Vastestate! En dus wilde het team van Vastestate het glas heffen op het 12,5 jarig bestaan van ons bedrijf!

12,5 jaar, wat vliegt de tijd. De feestplannen lagen al klaar. Helaas heeft Covid de feestplannen op de lange termijn geschoven. In plaats van onze plannen vierden wij het met elkaar op afstand tijdens een gezellige online bingo-meeting! Na het klinken van de glazen voor de webcams, leidde Erwin ons op een humoristische wijze naar de prijzen toe (na een valse-bingo uiteraard!). Een ouderwets spel en wellicht geen vergelijking met de plannen die er lagen, maar uiteindelijk gaat het erom dat we genieten van de hoogtepunten en deze met elkaar vieren. Gezelligheid, samenwerken, maar ook streven naar doelen – daar staat het team van Vastestate voor.

Vastestate mag haar koperen jubileum vieren. Een tijdperk waarin heel wat innovaties en ontwikkelingen zijn doorgemaakt. Wat begon op een klein kantoor aan de Oostmaaslaan, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere locaties en 40 werknemers. Maar uitgegroeid zijn we nog zeker niet. Zelf maak ik maar een jaar mee hoe het is bij Vastestate maar heb gemerkt hoe betrokken de medewerkers zijn bij het vastgoed van haar klant en met hoeveel passie en plezier ze hier (met elkaar) werken. Het spreekwoord luidt; je moet zelf de slingers ophangen om er een feestje van te maken. Dat doen we nu letterlijk thuis, maar dat voelt zeker niet ver weg. We zijn nog steeds één team die werken aan het gezamenlijke doel.

Wij kijken met veel plezier terug naar de afgelopen mooie jaren! En kijken uit naar de volgende 12,5 jaar!