nieuws 16 januari 2020

Cursus directievoering – leren en ontwikkelen bij Vastestate

Vastestate heeft het opleiden van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Het continue op de hoogte zijn van de laatste regels, wetten en mogelijkheden in ons vakgebied is namelijk een must.

Zo hebben zes van onze technisch managers de afgelopen periode de opleiding ‘Directievoering B&U-sector’ gevolgd. Directievoering is het namens de opdrachtgever begeleiden van en toezien op de uitvoering van het werk conform de contract stukken. Ze vertegenwoordigt de opdrachtgever in alle zaken die de uitvoering van het bouwproject betreffen. Toezicht op onder meer het gebied van architectuur/bouwkunde, interieur, bouwfysica en akoestiek, landschapsarchitectuur, constructies en installaties. Tevens verzorgt de directie het opnemen van het werk zoals bij de voltooiing van het werk met de bijbehorende oplevering.

Na een intensief programma van een aantal lessen hebben onze medewerkers examen gedaan. En.. uiteraard allemaal geslaagd! Nogmaals gefeliciteerd Zeger, Wim, Rob, Nicky-Jay, Michael en Klaas-Jan!

Vorige week startte er voor in totaal 11 medewerkers van Vastestate van de servicedesk, vastgoedmedewerkers en nog een aantal collega’s de op maat gemaakte opleiding Technisch Gebouwbeheer. Een opleiding die in het teken staat van bouwkunde, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig, brandveiligheid en energiewetgeving.

IMG_0137
IMG_0140
IMG_0143
IMG_1140-aangepast